top of page

PORTFOLIO

Zolang als ik me kan herinneren, heb ik een passie voor creëren gehad. Met het lichtende voorbeeld van mijn ouders, werd de creatieve handigheid er in feite met de paplepel ingebracht. Al in mijn vroege jeugd ging er voor mijn broer Gerrie en mij geen verjaardag of Sinterklaasviering voorbij zonder schaalmodellen van boten, vliegtuigen en auto's cadeau te krijgen en die we dan zo snel en goed mogelijk in elkaar probeerden te zetten.

Wat later zat ik met mijn broer tijdens de middelbare school op de modelbouwclub waar de uitdagingen van te assembleren of te bouwen schaalmodellen gaandeweg toenamen.

Verder staan de frequente bezoeken aan mijn zeer creatieve oom Sjef  Drummen en vele van zijn creatieve kinderen in zijn grote atelier op de Heerlerbaan, een buitenwijk van Heerlen, nog altijd in mijn geheugen gegrift. Misschien is het wel zijn enorme veelzijdigheid geweest die mijn creatieve portfolio ook in de breedte heeft getrokken; want hij maakte aquarellen, oliedoeken, pentekeningen, houten beelden, bronzen beelden, keramiek en kruiswegstaties, met overigens een dikke kans dat ik nog iets vergeet...

Graag nodig ik je uit de verscheidene 'creatiefamilies' van mijn portfolio te bekijken; elk daarvan wordt ingeleid door een korte beschrijving en een enkele anecdote. Ik hoop dat het kijken ernaar je op zijn minst een fractie van het plezier geeft dan het mij bij het maken opleverde. En als het je naast plezier ook nog kan aanzetten tot het oppakken van je eigen creatieve proces dan zou dat helemaal geweldig zijn. 

IMG_4184.jpg

foto's

schilderijen & tekeningen

040-001.JPG

sculpturen & objecten

badkamer 1.jpg

arty interieur ontwerp

Past present future.jpg

vedic art

bottom of page