top of page
Vedic Art painting method

INTRODUCTIE WORKSHOP

painting with feeling and intuïtion
scala of wonderful colours
painting of miniatures

De introductie workshop is een ideale manier om laagdrempelig met Vedic Art kennis te maken. 

Van de 17 Vedic Art principes worden in een dag de eerste 4 principes behandeld en maak je op een inuïtieve manier kennis met dit creatieve avontuur. Zo kan je kijken en voelen of het iets voor jou is en op een later moment eventueel deelnemen aan de basiscursus.

Materialen

Alle materialen, zoals penselen, verf en schilderdoeken en schildersezels zijn reeds aanwezig en het gebruik daarvan is in de kosten inbegrepen.

Tijdsbeslag en planning

De Introductie  workshop heeft een tijdsbeslag van 6 uur en vindt in principe plaats van 10.00 - 16.00 ; de introductie workshops (en evt. andere tijden) worden in overleg met de deelnemers afgesproken; eventueel is ook een combinatie met een vakantieverblijf op Domaine de Montsalvy mogelijk; informeer in alle vrijheid naar de mogelijkheden.

 

Kosten

De kennismakingsworkshop kost € 95 en daar zijn het gebruik van penselen, verven, schetspapier en een schilderdoek bij inbegrepen.

Je dient enkel schrijfgerei en in je eigen lunch te voorzien. Koffie, thee, water en koekjes staan klaar.

En natuurlijk ben ik tijdens het praktisch schildergedeelte in de buurt voor eventuele vragen die je hebt.

Locatie

De workshop vindt plaats op Domaine de Montsalvy, een idyllisch vakantiedomein in de Mid-Pyrenées op het rustgevende Franse platteland. Verdere informatie over Domaine de Montsalvy alsook de huisvestingsmogelijkheden vind je hier:

 

Mocht je interesse zijn aangewakkerd om aan de Basiscursus deel te nemen, dan vind je hier alvast verdere informatie daarover: 

 

bottom of page